Barnebursdag

Home / Barnebursdag

BURSDAG PÅ VITENSENTERET

Vil dere har en spennende bursdags feiring her hos oss?

  • Slimparty (passer best for alderen 7-11)

Slimparty er ca 60 min med aktivitet ledet av en bursdagsvert, der barna får på lab-frakker og briller; først skal de gjette hva slags stoffer som befinner seg nedi noen mystiske bøtter ved å kjenne. (Bøttene er fylt med forskjellig «ekle», slimete stoffer.) Etterpå får alle lage to typer slim. Den siste timen settes av til pølser, kaker (hvis dere ønsker å ha med det), pakker eller det dere ellers ønsker å bruke denne tiden på. Bursdagsverten er med hele tiden, men styrer kun aktiviteter den første timen

Inkludert i prisen er også 2 pølser og 1 brus/leskedrikk per barn. Dere kan selv ta med kake og godteri om dere vil.

Prisen er 250,- per barn (minstepris 2500,-). Maks antall barn er 20.

Bestilling 

Vi vil i hovedsak tilby feiring søndager kl. 11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00. Frist for bestilling er 2 uker før. For å sende forespørsel om bursdagsfeiring, trykk på lenken under, og fyll ut skjemaet. Når du ar mottatt bekreftelse på bestillingen, er den bindende. Ta gjerne kontakt via telefon eller mail om du har spørsmål. Vi er fleksible og tar i mot ønsker og innspill!

Skjema for bestilling.

 

Ankomst

Du finner oss i 4.etasje på Krona. Bruker du bibliotekets hovedinngang i 4.etasje, finner du Vitensenteret inn til venstre forbi barneavdelingen. Kommer du inngangen i 1. eller 3. etasje, finner du oss enkelt på toppen av “broa” som leder opp fra kantina, eller fra en av Kronas mange heiser.

Med bil: Det er tilgjengelig parkering i Skauløkka parkeringshus (3 min gangavstand) og 3 timer gratis parkering på Kirketorget (med parkeringskive/lapp som forteller når du parkerte).

Med tog: 700 m gangavstand gjennom byen fra togstasjonen.